Mattematik noow/-100531

Jag ska spika mitt matte prov imorgon och den nyaste ipoden. Alltså måste jag plugga. Hejdå! önska mig lycka till.

GE MIG RINGAR I MÄNGDER/-100530

Collage från google, minns ej bloggen..
Jag vill ha hur många ringar som helst. Men otur för mig att min plånbok inte tillåter det. Ringar är so me! grr

Hööög mysfaktor/-100529

Blev ändrade planer idag lika bra det. Är hur trött som helst och hade aldrig hunnit.. tyvär. Men jag får åka till grönan med Linnéa bääbis någon annan dag istället. Då det kanske är fint väder också! Så inget att deppa över!
Nu sitter jag iallfall hemma i min myshörna med sis och äter godis så att det rinner ur öronen samt kollar på kalle och choklad fabriken (snart). Haha, Later! ♥

Bäst klädda på Amfar-festen/-100529


Överstaraden från vänster: Rachel Bilson, Paris Hilton, Michelle Williams & Diane Kruger.
Nedreraden från vänster: Emily Blunt, Jennifer Lopez, Michelle Rodriguez & Marion Cotillard.
Min personliga favorit är helt klart Paris Hilton och Jennifers Lopez ur snygga outfiter! Vilken är din?

Du gör min dag/-100528

Bild lånad av annapedersen.se
Ibland bara ÄLSKAR jag min pappa som nyss kom hem med min allra bästavän. Aaw :') Vi två alltså!  KYSS♥

New In @maY/-100528

Yhe! Lyckat collage.. eller inte. Orkade verkligen inte lägga ner mer tid på det, haha. Men här är iallfall some stuff jag (eller snarare mamma) köpt till mig den här månaden! Nice, huh? :thumbup:

♥ Jeans shorts.  ♥ Dags linser.  ♥ Nät tröja.  ♥ Fjärill ring.  ♥ Efter sol kräm.  ♥ Äkta pärlörhängen, silver.

You're beautiful/-100528


Tack Ebbagratte.blogg.se/-100528

Ett stort tack till Ebba, ebbagratte.blogg.se som mailade mig och berättade att min inte kunde kommentera min blogg. Det förklarar en del. Då jag inte fått en ända kommentar sedan 15 maj!! Men nu är det iallfall fixat, så om du försökt kommentera min blogg skicka en kommentar nu istället så får du frågan besvarad. Eller om det var något annat!!

Min kommande helg/-100527


Annat för mig/-100526

Tilde och moi a´la NO lektionen idag. Har förövrigt haft en bra dag! Inget att berätta. Men är upptagen med some stuff. Och har en del att fixa/trixa med. Så hörs någon gång.. Btw kan folk börja kommentera min blogg? Vore skojsigt ^^ :)kyssmig

G R Ö N A L U N D !/-100525

Bilder från i lördags då jag var på grönan med Noris. Så stolt att jag vågade åka tilt, frittfall och katapulten. Applåder tack..

Ett världsproblem/-100523

Som dom flesta (?) vet så har jag fått linser. Har dock använt dom 2 ggr bara. Måste ha dem varje dag.. men ååh jag får ju inte in linsen.. £∞£$†∞§[ !! Har redan dragit sönder en.. åååh. Tror dom fuckade optikerna att jag har tid att stå i en timma på morgonarna för att sätta på mig skiten? Jag missar min buss och stressar ihjäl mig själv.. Hjälp mig någon där ute..

Det gröna monstrer/-100523

Source: Posh24.se

Shrek vid sin stjärna!

Shrek får egen Hollywoodstjärna!

Hur coolt? Nej men jag vill åka till USA! Vem vill inte? :)

JAG SKA HA EN I P O D!/-100523

Jag har velat ha en ipod nano sedan 2008 typ. Och icke sa nicke att jag fått någon. Så jävla irriterande och jag ska ha en ipod. En rosa. Kosta vad det kosta vill.. Nu får mina skitstövlar till "föräldrar" resa sitt feta asel och skaffa mig en. Annars blir jag arg resten utav mitt liv. I't your choice..


Beata <3 RINGAR/-100522


Jag ääälskar ringar. Har desvärre bara 5 st varar 2 (de på bild) är snygga. Letar som en galning efter billiga fina ringar men hittar inga. Någon som vet vart man kan fynda ringar?

Past three days/-100522


I torsdags hände det bullar. Sista lektionen hade vi orgentering med alla 7or och 9or i C-laget. Vi var indelade i grupper. Jag fick vara med Nora. Bra gruppval av Jenny. Iallfall vi total failade, allt gick bra tills vi sprang runt i cirklar och gav upp. Hur lyckades vi.. Det var en banna på endast 3 km. (Om man sprang rätt.) Så 7/10 kontroller tog vi på ** min. S ä m s t ! Efter skolan taggade jag och Nora hem till henne och badade tillsammans med Tilde och sedan sov jag hos Nora. Video från när vi badar kommer upp! Nora ska ladda upp den först.. lär ta ett tag!


I fredags vaknade jag upp hos Nora och åkte till skolan. Har jag nämnt att jag älskar fredag? 4 lätta lektioner.. Iallfall, vi gick tidigare från våran andra lektion för att hinna äta lunch och sedan traska 5 km till ett ställe där vi paddlade. (Måste bara nämna att vi fick chocklad mouse till "efterrätt" på lunchen.) haha. När vi hade paddlat badade vi i havet och i en sjö och mobbade niorna och höll på att begå självmord. Vet ni vad Jag, Nora och Jonna gjorde eller? Vi slutade efter paddlingen och orkade då inte gå 2 km tillbaka till busshållplatsen så vi försökta lifta med alla bilar vi såg. En blå skåpbil stannar och vi hoppar in i hans bil. Jag höll på att skita ner mig, trodde först han var farlig.. haha. Men sedan åkte vi förbi alla i klassen och 9orna och hånade dom. Lite kul var det allt.. ;- )

Efter paddlingen åkte jag tillsammans med Nora in till city och till Vilmas lya på söder. Där slaggade vi och gjorde some stuff. Ni får veta sen. =)


Idag vaknade Jag i Vilmas lägenhet tillsammans med Vilma och Nora. Vi failade med scones och tittade på Disney Chanel. Lite senare runt 11 tog jag och Noris tåget till slussen och vidare mot färgan och grönan. Det var länge sedan jag var där alltså. Nora har ju guldkort och då hade hon även fått ett grattis guldkort för en dag (?) Då fick jag det. Annars hade jag nog aldrig ens kommit på tanken att åka dit haha.. med tanke på det jag åker.. inget typ! Men för att nu komma till det roliga. Jag med hjälp av Noris tvingade upp mig i FRITTFALL, TILLT OCH KATAPULTEN. Som jag skrek... hahaha. Och Nora den jäveln bara skrattade åt mig. För att nu avsluta inlägget, JAG ÄR SÅÅÅ MODIG OCH ÖVERC00L. För tillfället. ♥Pussen!VET NI VAD../-100521

..Att igår tog jag första doppen i år tsm med Nora i ett hav. Det var rätt kallt men ändå värsta skönt ocb man frös inte ens. Vi hojjade ner till grisslinge, hoppade från bryggan och cyklade hem igen. Vi hade Ingen handuk med oss heller, bara shorts och t-shirt. Härligt or what? Filmade såklart ockdå. Men Noris den jäveln siktade mobil kameran mot himmlen så man såg inget.. aja. Lägger upp det sen iallfall.


En av alla oseriösa bilder vi tog. OBSERVERA: Oseriösa.

EDIT:
Inläget skulle upp i onsdags. Hade glömt det i utkasstet. *Opps*.

F R E D A G S M Y S/-100521

Titta vad jag, Nora och Vilma kom hem med nyss..

200 g & 400 g marabou, 2 kiwis, 2 hyrfilmer, godis, jordgubbar, fryst mango, schweppes, kyckling ochg makaroner snabbmat, 2 paket nuddlar och popcorn. -Tjockt med najs! A d i o s/Tjockis ligan.

SAMLING NU/-100518

Tredje lektionen nu innan skolan slutar. Sedan 16.00 ska jag till optikern för ilnsprovning. Sedan kanske bada med Elsa, lite oplanerat sisådär. Men nu måste jag läsa.. ciao!♥

Morgon dagens outfit/-100517

Ja, jag har ett fuck fejs..

Det här ska jag iallfall bära imorgon! Jeansjacka|T-shirt| & shorts.

OPTIKERN I 2 TIMMAR/-100517


Så klockren första bild..


Vet ni vad btw? Jag hade tid hos optikern halv fem och kom hem straxt efter halv sju. Jag klarade inte av att få in/ut linserna.. så måste på återbesök och "öva". Så på onsdag bär det av dit igen. Drygt!

För övrigt har det bara varit en tråkig skoldag har även varit depp. Pga David den jäven.. haha. Nej men nu: Plugg! Hörs!

Resan i bilder, Talinn/-100517


Stockholms skärgård..


Foolow your heart.


Bra tidsfördriv att läsa om
The world's cutest guy, Justin Bieber.


Nötter (y) Mandlar och hasselnöttar, so me!


Buféen på båten. Observera att det här var förrätten. Små åt även lite till. Det ser inte så värst trevligt ut när jag ska lägga upp det, haha. Men fan vad gott det var.


Snyggo me posar vid Estlands kändaste arena. (?)


Någon typ av frihetsgudinna. Bild tagen från bussen..


Moské.HAHAHA, våra skor..


Tomas Sabo armband. Finaste berlocken. : )Jag tyckte det liknade ett kråkslott. Haha.


Lunchade i "gamla stan".Självklart åt man macflurry från donken. Tönt bild å andra sidan..


Köpte mig lite godis på färjan. I löööve


Jag tyckte jag var smidig..


Middagen sista kvällen på båten, Grill restaurang (?)

/-Estland, Talinn -10

+20° & SOOL/-100515

SHORTS FÖR FÖRSTA GÅNGEN I ÅR. SOMMAR KÄNSLOR! I TOTALY LOVE!!! :D

:thumbup: Bikini,
:thumbup: Random linne,
:thumbup: Vita shorts. (Som med måtta gick att knäppa.) HAHA ^^

OBSERVERA: Jag slängde ihop ett collage på mindre en en minut, så vackert? NEJ! ♥

Time to breakfast/-100515

En persika, vanilj té med honung och special macka, a lá moi!

NYHETNYHEYNYHET/-100515

Nej, vi tar det från början. Luta er tillbaka och på med lösglasögonen..

För 1 år och 1 dag sedan, precis. Gick en liten kaxig flicka i års sex. Flickan hade världens bästa kompis, Linnéa som jämnt och ständigt fick läsa upp vad det stod på den där konstiga tavlan. Linnéa tröttnade sedan på det och tvingade med flickan till skolsystern. Där konstaterade skolsystern att flickan behövde glasögon. Mamman och pappan blev inte ett dugg färvånade, dom hade bara väntat på det. Eftersom dom själv haft glasögon sedan tvåan. Så dom var nog lycklig att 4/5 i familjen just i den sekund behövde vara en glasögonorm. Dagen där på gick flickan till en synobtik och köpte sig ett par töntiga brillor med röda bågar. Observera: Det var bara glasögon som flickan var tvungen att använda när hon tittar på tv och i klassrummet.

Flickan är då jag som du kanske redan fattat och igår gick jag ännu en gång till optikern för att det var precis 1 år sedan jag fick glasgöon. Alltså var det bara en ett års koll.. Då fick jag konstaterandet att jag var tvungen att ha glasögon 24/7. jag såg alldellens för dåligt. *opps*

Där har vi bevisen.. att jag kanske borde skaffa tönt brillor ändå..
1. Jag ser aldrig när det kommer en "ej i trafik" buss.
2. Jag ser aldrig vem personer är när jag inte står precis intill alltså. Klassad som otrevlig..
3. Jag ser inte ett fuckat skit i klassrummet, även fast jag sitter längst fram..

Men tur för mig att jag ska skaffa en dags linser och kanske ett par till glasögon i starkare styrka..


Nästa gång du ser mig bli inte rädd om jag är extra ful.. euuuw, jag ser lixom ut som en mupp i glasögon..

"Vatten slangad"/-100515

Jag blev "vatten slangad" av min brorsa nu i veckan. Han tyckte att jag stank parfym? :O

Hahahhaa, så jag knåppade ihop en löjlig video som pappa filmade, så kul man kan ha? -.-


Jävla bra gjort Beata/-100514

I princip hela dagen idag har jag rensat min dator på skit samt raderat alla 1000-tals bilderna på min kamera och delat in i mappar. Riktigt jävla bra gjort Beata. Kolla så fint det blev.. :') Bieberfever! :rolleyes:

Förlåt för sent svar/-100514

Juste, jag har inte svarat/kollat mina kommentar dem 2-3 senaste veckorna. (Med undantag) Så jag är verkligen ledsen om din kommentar får ett väldigt sent svar. Men jag ska ta tag i kommentarerna ikväll och har redan börjat. Förlåt!


... Är vad jag b.la ska sysselsätta mig med nu ikväll..

Spontan kryssning. Stockholm-Talinn/-100514

Hej alla! ♥ Åter igen en ursäkt för veckan/helgens ur usla bloggning. Den här gången är ursäkten att jag i onsdags åkte på kryssning med familjen och kom hem idag, tidigt på morgonen. Har därför varit otroligt seg hela dagen. Men jag har iaf haft det bra och bilden här ovan är en av ca 80 bilder jag knäppte. En bild bomb kan ni förvänta er komma upp senare!

Nu; Förbereda inlägg! H ö r e s!

Lady Gaga, Moster Ball/-100514


Som ni kanske redan vet så var jag tillsammans med min mamma och kusin och såg Lady Gaga i globen. Här ovan är en av alla bilderna jag tog (klickbar för bättre kvalla). Det var svårt att fota, men det blev ändå hyffsade bilder tycker ja, bedöm själva!

Om konserten dårå, Jag tycker den var ûber bra, Lady Gaga är helt awesome. Tänk om alla hade hennes självförtroende alltså.. haha! Men gud vilken bra scen människa, och galet inspererande kläder, och framför allt en skit bra show. Framför allt slutet, med jätte monstret! :)

Har ett klipp också.. det gick knappt att filma, men om ni vill se så resultatet så klicka här nedan..


Var du där? Isf, vad tycker du? :)

Fredags shoppingen/-100511

1. Jeans skjorta. 199:-

2. Svarta chinos. Ord 249, rea 149, erbjudande, 99:-

3. Gul axelbandslös kläning/top (?) 69.50:-

4. Cyckelbyxor med spets. 75.50:-


I.N.F.O/-100509

.. Som ni kanske märkt ligger jag efter med en hel del rolig uppdate. Det kommer ploppa upp inlägg lite hipp som happ, ville bara informera er det. Haha, ett litet tvångsinlägg från min sida. Men då kan jag lika gärna bjuda på en bild med..
En grymt suddig bild på moi och Estrus. Från ung-09. Lol. ♥

Tidsbrist, min helg i text/-100509

BEVIS:

Fredag: Går i skolan (såklart) slutar 12.50. Taggar till stan, shoppar med kusin vitamin. (Bilder kommer på det jag köpte) Hemgång 18.00 kommer hem runt 19.00, slänger i mig mat, rusar till bussen, ser LADY GAGAS konserten i globen. Kommer hem runt 00.00. Segar framför tv'n helt död. Små städar mitt rum, somnar.

Lördag: Blir väckt nio.. ligger och degar i sängen framtill 11.00. Ser på tv3 play.. Mamma kommer hem, fixar frukost. Kusin åker till bromma, tar flyget hem. Jag har ångest över festen ikväll, hur f*n ska jag komma dit. Efter en del samtal fixar det sig. Jag möter upp Tilde och vi åker till Agnes. Där chillar vi galet, fixar oss och spelar tv-spel. Sedan bär det av mot Jonna. Som har fest med Alicia. Kom i säng runt 04.00, efter en del om och men..

Söndag: Alarmet ringer prick 08.00, fyra timmars sömn, jippy. Jag, Tilde och Agnes städer efter festen, sedan hämtar Agnes mamma oss och vi får sjus till busshållplatsen. Har jag sagt att jag älskar Agnes mamma? Jag kommer hem vid 10.00, äter då en smarrig frukost och börjar ännu en gång få ångest, den här gången om hur jag ska komma till siggesta. Där jag skulle ha yoga uppvisning. Men det löser sig, Esters mamma hämtar upp mig och vi åker dit. Har 2 förestälningar och äter våfflor. Klara vid 16.00 då åker jag i familjens bil. Mot affären.. och därefter dags att hämta brorsan.. kom hem vid 17.00. Tog ett långt bad och kolla på tribe. Åt middag sedan middag och efter det blir duschad av min brorsa utomhus. (Video kommer). Och nu sitter jag här, skinnande ren med en turban på huvudet. För att inte glömma att jag precis tömt min talrik med glass.

Om nu någon läste allt detta vill jag säga grattis och därmed avrunda kvällen med ett GodNatt.
Ska planera inför veckan samt dricka upp mitt mango té för att därefter fixa mig inför kvällen. Peace. ♥

BeAta M c.O/-100508


HEJ ALLA!♥ Nu är jag med Tilde och Agnes. Trötta ligan skulle jag påstå. o_O


Kom nyss hit iallfall, mötte upp Tilde på vägen. Lite senare ikväll bär det av mot Jonna. Där är det ppparty som gäller. Jonna fyllde ju år igår. GRATTIS SÖTAN! Sedan vill jag bara varna er att uppdateringen kommer fortsätta vara lika usel som den varit den här veckan, sorry for that but i have been busy. Berättar mer sedan. Nu ska jag sociala mig med Tilde och Agnes. Haha.

"Simma lugnt alla pirayor där ute." Agnes mening..

EDIT: Tilde ser ut som en smurf med blåa kläder, hahaha ville bara att ni skulle veta.

SNART MISS GAGA@ GLOBEN/-100507

IKVÄLL ÅKER JAG, KUSIN & MAMMA, SOM VÄLDIGT MÅNGA TILL LADY GAGA KONSERTEN!  :D

Det låter väl skoj? =) Taggad till 110%, nu när jag köpt nya kläder och allt!!


My new white skirt./-100507

Här är kjolen jag köpte i måndags, finare irl. 279 svenska riksdaler..

Dags för mellis, later? p l u g g /-100505

MIN MELLIS! Bestående av en banan och självklart fryst mango. En gammal klassiker.

Tennis yesterday/-100505


Jag säger bara: HAHA!

MK AND A boring day/-100504
Så otroligt jävla perfekt! Min dröm kropp, så här ska jag se ut när jag blir stor. P u n k t.


Hej föresten.♥
Hade egentligen inget mer att säga än att det har varit en vanlig dag i skolan. Tråkig med andra ord.
Nu växer högarna med plugg.. I hate it! Åh, amen hej så länge.

Muppade Kusin i sthlm/-100503

:D
Hejsan alla! ♥ Nu har jag kommit hem från en kort skoldag och en runda på stan. Eller kom hem gjorde jag vid sju. För att vara exakt. Men ätit en smarrig middag och umgåts med min störda kusin har jag iallfall hunnit gjort. Vad fick jag med mig hem från stan? -Jag sa att jag skulle shoppa loss.. misslyckades med det. Hittade ingenting i min storlek. Fyfan vad sur & arg jag blev. Men fick iallfall med mig en jätte söt sommar kjol hem. Visar sen. Hörs!♥

Beata&David@NoLeKtiOn/-100503

Som rubriken säger... haha, snart slutar vi iallfall och sedan har vi matte och 14.30 slutar vi. Me love. Då ska jag inte till storstaden och möta mamma och min kusin. Shoppa loss är det som gäller. I loooove!

Tennis med mami/-100502

Idag var jag ute och spelade tennis med mamma. Haha, fyfan vad jag sög.. Men är man nybörjare så är man!
Btw, racket sporter är ju för faskiken sjukt kul!! : )
(Bild från i början av sjuan då jag, e, n & t spelade in en film.) Goda tider det!

VÄRLDENS SNYGGASTE T-SHIRT/-100502

Glömde ju att visa..
MIN JUSTIN BIEBER T-SHIRT!
:') Jag äälskar den. (Dock är bilden sämst och tröjan ser skrynklig ut.)

Crazy pics/-100502

Varför lyckas jag alltid se ut som en mupp. Det här var dem ända bilderna jag vådade visa. Då förstår ni hur fula bilder jag har på lager? Hahaha. Juste, att stå på händerna är det ända jag kan på stuttsmattan. Sorgligt nog..

OBSERVERA: Bilderna är från igår. Jag spelade tennis med mamma istället för att hoppa, som jag sa att jag skulle göra. Lurifax. ^^ Haha men nu väntar pluggilugg. Se you soon. ♥

Stuttsmattan väntar/-100501

Jag vill inte sitta hemma helt rastös en söndag som denna med strålande sol och klarblå himmel. Varför är inte någon hemma? Jag vill vara med någon rolig. Jävla helvete! Nu ska jag hoppastuttsmatta. Pusspårumpan.

Kanske bjuder på någon ful bild när jag hoppar? Håll tummarna!
Later! ♥

Listen to your heart/-100502

 


4/72 FAVORITER/-100501

Jag följer sammanlagt 72 bloggar via bloglovin. Endast bloggar jag läser! Vilket liv va?
Men här är iallfall några av bloggarna jag läser dagligen.Anna Pedersen:
Den här bloggen känner väll alla till? Om inte, så är hon en tjej från sthlm som driver en stor fotoblogg. Hon verkar verkligen vara en sån himla gullig tjej och skriver verkligen inlägg värda att läsa. Hon är en av dem bästa fotobloggarna enligt mig! Kicka in på hennes blogg.Sveriges största och absolut bästa blogg. Vem blir inte avundsjuk när man kollar på Kenza? Så otroligt vacker, och har ens drömyrken. Ett + på hennes humor. Hahaha. Hon framstår som så himla härlig i bloggen, och på hennes videos. Håller ni inte med? Om inte så vet jag inte vad?!??!?!


Den här bloggen vet väl också alla om? ..Iallfall så gillar iaf jag hennes blogg för att hon uppdaterar så himla bra, hon har alltid bra tips, tar så himla fina bilder, gör fina modecollage osv osv! Och sen tycker jag att in ska kolla in hennes videobloggar. Hon är kung framför kameran! Och bakom..

.. och självklart läser jag Vegas blogg. Hon uppdarerar ju för 7ton gubbar typ 20 inlägg per dag. Alltid så himla kul att läsa inläggen hon skriver. Hon verkar verkligen vara en jätte härlig en! Det bästa med hennes blogg är att hon inte skriver om något specielt. Hon skriver typ helt random. Roligare då! Hon kommer vara bland dem "stora" bloggarna någondag.. ni vet bland, Pissie, Paow och Dessie? ;)

So BEATA style ;) /-100501

Har ju glömt att skriva att jag ändrat designen. Och det har ni märkt? Ellerhur? Jag bytte för att den här designen har jag länge verkligen gillat. So Beata style ;) Har även fått jätte många gulliga kommentarer att dom också gillar den här designen. Så HISS ELLER DISS på mitt "nya" design byte? ;)
Men ser designen bra ut i eran webbläsare? Jag har ju min mac nu. Säg till efter minsta lilla fel. TACK!

GINATRICOT DOT COM!/-100501


otroligt vacker modell och helt grymmt snygga kläder! Ge mig hennes utseende. Och kläderna!

Så JÄVLA fin! JB :love: /-100501


Two secret's/-100501

Jag är vad man skulle kunna kalla en känslokall person. Typ håller allt för mig själv, och visar inte vad jag egentligen känner... Men vet ni vad? Den ända gången jag "typ kan grina" framför någon är när..

1. Om någonting som jag verkligen vill ha tar slut börjar jag stört böla och skyller allt på mamma. Haha, hur töntigt det en låter så är det sant. Fråga Nora.

2. När jag pluggar matte. Det är typ en reflex så fort jag inte kan något så väller tårarna fram och jag får självmords tankar och hela köret. Förklaringen till varför jag hatar matte!!!

Bilder från min valborg/-100501

Jag lovade er bilder & här kommer de! E n j o y it! ;)
"Hallå kolla på mig" Hahahahahahaha, (Skulle testa om jag var lika vig som Cissi.)

Klockrent är bara förnamnet på min humor! Men typ så var våran konversation.. All night long..

Jag älskar Linnéas tv. Den lyser efter färgen på programen. Hur coolt?

När vi efter en del trassel kom till Linnéa chillade vi galet med detta! I love!

Elsa har vi här! :) åååh, jag vill oxå ha tandställning :-O
Och vi avslutar en bild på Linnéa snyggo! Hon kommer att döda på. ha-ha

RSS 2.0